ЗА СЪБИТИЕТО

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ DiVino.Taste

Български вина

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина.

Контакти

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт с българските винопроизводители.

divino-taste-logo

Ценители на виното​

DiVino.Taste е за всички любители на българското вино, ценители и професионалисти.

Винени експерти

DiVino.Taste е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи експерти.

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина, което се провежда всяка година през ноември.

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, търговци, дистрибутори, крайни клиенти.

DiVino.Taste е качествена програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

DiVino.Taste  е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти.

DiVino.Taste е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство.

През 2023 изложението ще събере близо 90 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, създали виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Близо 600 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани.

Достъпът до изложението е с билети.

 

Майсторските класове ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните лектори са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти.

Майсторските класове са с билети, а билетът за майсторски клас дава право на достъп и до изложението за два от дните – събота и неделя.

История

Най-значимият форум на българското вино DiVino.Taste вече има 12 годишна история. Първото издание през 2011 се проведе в Централния военен клуб в София и веднага се превърна в най-големия форум за българско вино. Броят на изложителите нарастна от 37 в първото издание, на 84 през ноември 2022.  Посетителите също се удвоиха – от близо 3000 през 2011 на над 6000 в последните две издания.

За изминалите 12 години участниците в майсторските класове и лекциите се срещаха с най-добрите български винени експерти, както и с интересни чуждестранни лектори на изключително високо ниво, сред които световноизвестни винени личности като Анджело Гайа, Даниеле Чернили, Том Стивънсън, Каролайн Гилби и много други.

отминали моменти DiVino.Taste

EARLY BIRD TICKET Learn new things and connect people

$ 399

LISTEN TO THE Event Speakers

James Killer

Founder, Edilta

Lucy Melisa

Founder, Edilta

Melisa Rock

Lead Designer, Payol

Fredric Martin

Lead Designer, Payol

Agaton Ronald

Developer Expert

Laura Bryant

Developer Expert

Devid Arone

Founder, Cards

Henri Robert

Founder, Cards

Спонсори

Партньори

Технически партньори

Медиа партньори

НАМЕРЕТЕ НИ Къде ще се проведе събитието

ПОБЪРЗАЙТЕ! Купете своя билет