COVID 19

COVID-19 протокол за DiVino.Taste 2021

На DiVino.Taste 2021, във връзка с епидемичната обстановка, породена от пандемията COVID-19 и с цел провеждане на събитието в нормална и спокойна атмосфера, налагаме следните противоепидемични мерки:

VTR достъп
На територията на цялото изложение DiVino.Taste ще бъдат допускани само посетители, изложители и помощен персонал, които са:
1. Ваксинирани срещу COVID-19
2. Могат да докажат, че са преболедували COVID-19
3. Представят отрицателен PCR (валидност 72 часа) или антигенен тест (валидност 48 часа)

Доказването на една от трите възможности става със зелен европейски сертификат или валиден тест от оторизирана лаборатория. Проверката се извършва на входа и след тази проверка следва пунктът, на който се удостоверява достъпа до изложението. Там се получава гривната за съответния ден. Гривната, освен за многократен вход за деня, ще служи и за удостоверение, че съответният човек е минал и проверка на COVID документи.

Маски
Носенето на предпазни лични маски по време на придвижването в залите е задължително. Маската може да бъде свалена само по време на дегустиране или по време на хранене. Препоръчително е посетителите, когато водят разговори с представители на избите или с други хора, да носят маските си и задължително да спазват дистанция от 1,5 м.

Дезинфекция на повърхностите
Залата ще бъде дезинфекцирана цялостно преди всеки от дните на DiVino.Taste. През целия работен ден на местата, където е необходимо, ще се извършва постоянна дезинфекция. Дезинфектанти за ръце ще има на достатъчно места в цялото пространство. Максимално честото дезинфекциране на ръцете е силно препоръчително.

Контролиране на потоците на движение и дистанция
Спазването на указанията за движение, както и дистанция от 1,5 м, е задължително.

Отговорността за спазването на противоепидемичните правила е на организато-рите на DiVino.Taste – Гурме ЕООД. Нарушаването им от посетители, изложители и персонал може да доведе до отказ на достъп в залите, а при по-тежки нарушения, и до санкции.

Важно!
На DiVino.Taste ще има и лаборатория за тестове, където ще предложим преференциални цени за бързи антигенни тестове. Всички посетители, които не са ваксинирани или преболедували, ще могат да се възползват от подвижната лаборатория.

Валидността на тестовете ще е 48 часа. Всички посетители с тест, направен след 17.00 часа на 19 ноември, петък, ще могат да влизат с него до края на DiVino.Taste.

11 ноевмри 2022
14.00 – 16.00
16.00 – 21.00
 
Изложение – дегустация само за професионалисти и медии
Изложение – дегустация за всички посетители

11 ноември 2022

14.00 – 16.00     Изложение – дегустация само за професионалисти и медии

16.00 – 21.00     Изложение – дегустация за всички посетители